Onderdeel van Flyboarden.nl

Explore V1 Ultralight

De Explore is ontwikkeld voor eenvoudig gebruiksgemak voor alle verschillende niveaus.

Door het onwerp van de Explore kan je gemakkelijk en snel de mogelijkheden ontdekken van het kiten op land en sneeuw.

De kite is zeer betrouwbaar en goed controleerbaar.

Prijs is op aanvraag.
Dit artikel kan helaas niet via de webshop besteld worden! 

€ 0,00
Ozone Kites

Waarom Kitedeal

Meer dan 10 jaar ervaring

 

Snel en verzekerd thuisbezorgd

 

Testmogelijkheden

 

12 maand garantie

 

14 dagen bedenktijd

Beschrijving

Details

Door jarenlang intensief onderzoek en testen van de lichtste materialen die beschikbaar zijn voor vliegers en paragliders, heeft Ozone de Explore V1 Ultralight kunnen creëren om de prestaties te verbeteren zonder de duurzaamheid in gevaar te brengen. Nu horen wij je denken bij Kitedeal; hoe zwaar is deze kite nu eigenlijk? De Explore is één van de lichtste de-power snowkites op de markt met een gewicht van 600 gram!

De Explore V1 Ultralight is krachtig vanwege zijn formaat en levert een consistente aantrekkingskracht door het hele windvenster. Het schakelt onmiddellijk uit zonder over het midden van het raam te schommelen en genereert een minimale opwaartse lift, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is om op te leren. Het is comfortabel om te vliegen vanwege de relatief lage vliegsnelheid en het ontwerp met één oppervlak betekent dat het uitzonderlijk bestand is tegen crashschade. Deze kenmerken maken de Explore een geweldige kite voor beginnende en gemiddelde rijders, die het vertrouwen geven om vooruitgang te boeken en je Snowkiting-vaardigheden te verbeteren.

Voor de gevorderde rijder biedt het een geheel nieuw gevoel, het opent nieuwe manieren van rijden en verlegt de grenzen. Het heeft een veelzijdige bediening, afhankelijk van je vaardigheid - strakke en dynamische of langzame luie lussen, beide essentieel voor het navigeren op moeilijk terrein. Hellingen afrijden met de kite hoog of zijdelings gedeactiveerd, zorgt voor meer concentratie op het rijden en minder zorgen over de kite.

Wanneer het tijd is om een pauze te nemen of in te pakken, zult u merken dat de Explore gemakkelijk te landen is, omdat deze ons toonaangevende interne re-ride-releasesysteem bevat. Dit effectieve, eenvoudig te gebruiken, zelflandende systeem betekent dat je de kite snel kunt landen wanneer dat nodig is en dat hij in een open positie blijft staan, klaar om opnieuw te worden gelanceerd.

Wij geloven dat de mogelijkheden eindeloos zijn, waar wacht je nog op, ga op verkenning!