Onderdeel van Flyboarden.nl

Ozone Code V1

De Code V1 is een opvallend board met perfecte performance voor iedereen! 
Fun, fast and smooth staat bij de Code V1 centraal.
Het board is ontwikkeld voor de intermediate tot advanced free riders.


 

€ 675,00

* Vereiste velden

Ozone Kites

Waarom Kitedeal

Meer dan 10 jaar ervaring

 

Snel en verzekerd thuisbezorgd

 

Testmogelijkheden

 

12 maand garantie

 

14 dagen bedenktijd

Beschrijving

Details

De naam ‘Code’ is een overkoepelende term voor een nieuwe uitdaging binnen het Ozone team. Een uitdaging om een board te kunnen ontwerpen en ontwikkelen wat matched met de huidige kwaliteit van de kites van Ozone.

Ozone ziet graag kitesurfers genieten op het water met hun materiaal, met de Code gunnen zij iedereen een extra nieuwe dimensie op het water. Het board is gemaakt om alles gemakkelijker te maken. Een Medium rocker en flexibiliteit maken samen een excellent ‘carving’ performance waardoor het board moeiteloos door het water glijd. Het board geeft in snelle en krachtig omstandigheden een zeer vloeiend gevoel. De Code heeft een geweldige controle in choppy water en blijft zeer smooth aanvoelen.

Een van de belangrijke frustraties van surfers op het water is de hoeveelheid spray die men in het gezicht krijgt. Bij Ozone is dit een van de belangrijke criteria waarvoor dit board ontworpen is. De Code elimineert het bekende spray probleem.

De Code past in een breed scala van vaarstijlen en verschillende niveau’s zoals cruisen, big airs, freestyle of handle pass tricks. Het board komt snel op snelheid waarmee je goed je rail kan houden (hoogte lopen). Voor riders die graag board-off tricks willen uitvoeren kunnen helemaal losgaan met de Code V1. Het board heeft namelijk op verschillende plekken uitsparingen om grip te houden op het board.

Geen board is compleet zonder een goed voetensysteem. De footpads en bindingen zijn enorm comfortabel en ontwikkeld voor sterke krachten. De footpads bestaat uit verschillende lagen (ultra) duurzame EVA-schuim met extra delen zodat je voeten goed in de bindingen passen. De pads zijn misschien licht van gewicht, de pads hebben een behoorlijke schrok absorptie voor harde en snelle landingen. De bindingen zijn ergonomisch ontworpen om maximaal comfort te bieden. Dit samen biedt het board een ultieme demping en een fijne pasvorm.

Maatvoering: 
Board formaat:        Gewicht: 
135 x 40 cm             50 - 70 kg
138 x 41 cm             65 - 85 kg
141 x 42 cm             80 - 100 kg
144 x 43 cm             95+ kg

Dit is puur te indicatie.